27 marzo 2007

Vull ser més indepe que tu

Això és el que vol demostrar ERC davant l'electorat sobiranista: que són més nacionalistes que CiU. ¿Serà que s'han cansat de fer polítiques socials? o ¿Serà la que no els surten els comptes de cara a les municipals?

Entre aquestes dues opcions possibles prefereixo la segona perquè l'ànalisi d'aquest despropòsit sembla clar:
  1. Després d'haver fet president a Montilla, saben que els catalanets sobiranistes i que no suporten veure un José como a presi de la Generalitat no els votaràn a les municipals.

  2. Joan Carretero i la crisi interna d'ERC els empenta a fer a la direcció del partit aquest tipus de declaracions per demostrar-se a ells mateixos que ningú els guanya en això de ser independentistes.

  3. Emplaçant aquest "repte" a CiU demostren (o això creuràn) que són més indepes que els primers, i per tant aquell electorat sobiranista orfe de referent pot tornar a ERC.

Per tant, crec que aquest tema és purament conseqüència dels nervis de la precampanya per a les municipals i concretament del neguit d'ERC. Dubto que ERC s'hagi cansat de fer polítiques socials amb el govern de Montilla i com a tal el govern d'Entesa té crèdit de sobre.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!