29 enero 2007

Deixem de banda la demagogia

Els i les joves de la nostra ciutat sempre hem reivindicat espais d’oci i solucions als nostres problemes que, com en tots els àmbits de la nostra vida, no són pocs. Però per donar solucions als nostres problemes els diferents grups polítics tenim diferents formes de fer-ho, ja que hi ha qui intenta posar mitjans i instruments. D’altres els bloquegen o en fan un tractament hipòcrita d’aquests problemes.

L’altre dia vèiem com els joves del PP demanaven davant la premsa un cinema a la zona nord-oest. I bé, la proposta, com a mínim per ser estudiada i debatuda no està malament sempre que hi hagi emprenedors que ho vulguin fer. Però el que a les JSC de Ripollet ens preocupa és el tractament demagògic i electoralista que els joves de la dreta fan d’aquest tema. Si tantes propostes tenen, ¿per què no van participar als debats del Pla Local de Joventut? Proposar està bé, però creiem que és millor fer-ho també davant els mecanismes que ens proporcionen les institucions (sí les institucions, això que enrabia a alguns quan funciona) com és el Pla Local de Joventut, en comptes de fer-ho només davant la premsa.

Seguint amb tractaments demagògics i electoralistes, feia poc veiem com el CpR (Compromís per Ripollet) anunciava davant la premsa que presentaria al.legacions al Reglament del Consell Municipal de Joventut. Tornant al mateix, el CpR va desaparèixer el primer dia dels debats on es perfilaria aquest Reglament, sense aportar doncs cap proposta. Perque si en el seu moment tots vam tenir la oportunitat de treballar el Consell Municipal de Joventut, hi ha qui no ho va fer i ara acudeixen a la premsa a presentar propostes.

Des de la JSC de Ripollet volem fer una crida a totes les formacions polítiques a treballar en positiu, i a no utilitzar la premsa de forma electoralista mentre s’intenta boicotejar i deslegitimar les actuacions del govern municipal.

Joventut Socialista de Ripollet

1 comentario:

Anónimo dijo...

llegir tot el bloc, bastant bo