20 noviembre 2006

Demà, a la UAB, tots a votar per REC!




Votant demà a REC (Revolució Estudiantil de Catalunya) a les eleccions al Claustre de la UAB els estudiants de l'Autònoma tenim l'oportunitat de portat la participació a les Facultats, lluny del radicalisme pasota de les Assamblees o del propagandisme oportunista de vells sindicats. Gràcies a REC, aquesta campanya electoral ha tingut una certa activitat i participació, però encara queda molt per fer.

No se quina serà la participació de demà, però no serà suficient amb superar la de les eleccions anteriors (un 3% a tota la UAB i un 0,65% a la Facultat de Dret) ja que a partir del dimecres, amb els nous claustrals de REC, els estudiants tindràn per primera vegada la representació d'un sindicat pel que estar pressent al Claustre no és un punt d'arribada, sinó de sortida per començar a treballar per a que la veu dels estudiants sigui escoltada, sense interessos particulars, al Claustre.

El compromís que tenim els candidats de REC és clar: fer sentir la veu de l'estudiant per millorar la Universitat, i no per lluiments personals.

No hay comentarios: