12 noviembre 2006

Podem canviar les dades,
Podem millorar la realitat!



El proper 21 de novembre els estudiants de la UAB estem cridats a escollir els nostres reprentants al Claustre, l'òrgan on els diferents representants de la comunitat universitària estableixen les diferents directrius a seguir per la Universitat. Però per desgràcia, per molt important que és el Claustre per tots els que formem la UAB i les eleccions que escullen els representants d'aquest, mai hi ha hagut una gran participació tant en passades eleccions, com després en el treball fet dins el Claustre per part dels representants dels estudiants. L'explicació, molt clara: tant membres d'Assamblees com de sindicats (AJEC, etc.) pressents al Claustre els ha estat sempre indiferent que formar part d'aquest significa representar a la resta d'estudiants davant professors, institucions, polítics, etc. i per tant s'ha produït una gran despreocupació de la resta d'estudiants pel que fa a les oportunitats que tenim els estudiants per canviar les coses que no ens agrada.

Però a diferència del que ha passat en passades eleccions, aquesta vegada els estudiants tenim la oportunitat de donar un gir a la participació dels alumnes al Claustre, ja que per primera vegada es presenta un sindicat sense estar vinculat a cap partit polític i amb la voluntat de portat la partícipació del món estudiantil de la UAB al lloc on més es poden defensar els interessos d'aquest. I aquest jove sindicat es diu REC (Revolució Estudintil de Catalunya) i es presenta a diferents facultats de l'Autònoma.

Així que ja saps, si ets estudiant de la UAB i vols canviar la realitat, el dia 21 vota REC!

Aquí tens els diferents candidats de REC-UAB:

- FACULTAT DE DRET:
Marcos García Luna

- FACULTAT DE POLÍTIQUES I SOCILOGIA:
Jonatan Márquez Cervantes
Javier Ceba Vega
Roger Ubach Musterni

- FACULTAT DE CIÈNCIES ECONÒMIQUES I EMPRESARIALS:
María Victoria Curley Buonafina
Sandra Sánchez Lancharro
Núria Muñoz Puiggrós
Aixa Ruiz Domínguez
Laura Torres Fernández
Desiree Martos Oliva

- FACULTAT DE BIOCIÈNCIES:
David Bermejo Gómez

- ESCOLA TÈCNICA SUPERIOR D'ENGINYERIA:
Irene Alcaide Bueno
Xavier Trepat Porcar
Albert Baiges Espinosa

- FACULTAT DE LLETRES
Maria Soriano Jiménez

I si vols saber més, visita la web de REC i de REC-UAB!

3 comentarios:

freddie dijo...

Lo que fue y lo que es:

Me alegro de la aparción de esta nueva asociación de estudiantes, luchadora y con iniciativa como antaño lo fue AJEC. Solo un consejo que no os digan que perteneceis a un partido, ser de izquierdas, solamente eso. Defender los derechos de los estudiantes, si quereis hacer política hacerla en otro sitio. Solamente os pido que defendais a los estudiantes.

Marcos García dijo...

Gracias por tus sabias y expertas palabras freddie, quien mejor que un histórico del sindicalismo estudiantil para ser escuchado.

Anónimo dijo...

Si, probablemente lo sea