30 noviembre 2006

Jornades de Convivència a Ripollet

Aquest divendres i dissabte 1 i 2 de desembre es celebra a Ripollet les Jornades Participatives del Pla de Convivència de Ripollet, o el que és el mateix la presentació d'aquest Pla a tots els ripolletencs i l'oportunitat per formar-hi part mitjançant la participació.

Aquest Pla de Convivència va neixer fa més de dos anys per iniciativa de l'Ajuntament de Ripollet i amb el consens de totes les formacions polítiques i entitats del municipi amb l'objectiu de fer front a qualsevol problema de civisme i convivència a Ripollet. Fins ara els treballs d'elaboració del Pla s'han fet des de l'Ajuntament amb les aportacions de les diferents entitats, i és aquí on la JSC de Ripollet hem tingut l'oportunitat de participar com qualsevol altre entitat de la ciutat.


Peró una vegada acabats aquests treballs, amb les Jornades de Participació d'aquest cap de setmana els ciutadans no només podrem conèixer de primera mà de qué va aquest Pla, sinó que podrem prendre part amb els tallers que es realitzaràn el dissabte al matí: Escola de pares i mares, prevenció de violències entre joves, i altre taller per les altres propostes relacionades amb la Convivència.

Així doncs, entre tots podem fer d'aquestes jornades participant-hi el punt de partida per a que el civisme i la convivència a Ripollet sigui un exemple per a qualsevol ciutat.

Aquí podeu veure el programa de les Jornades

1 comentario:

Anónimo dijo...

Si, probablement per la qual cosa es