09 noviembre 2006

Reaccions del carrer


Els resultats de l'1N i el posterior pacte d'un govern d'Entesa entre els tres partits progressites i catalanistes amb representació al Palament ha donat lloc a un ampli ventall de comentaris ja no entre polítics i periodístes, sinó també a peu de carrer. Certament, molta gent no s'esperava aquest nou pacte tripartit, i molt menys amb la rapidessa en que s'ha produït. A més molta gent no acaba d'entendre com pot ser President qui no ha guanyat les eleccions. En definitiva, la primera setmana de novembre ha suposat per a la política catalana i la societat en general una setmana plena de sorpreses i imprevistos.

Peró si hi ha alguna cosa en la que tothom estem d'acord, tant els que som pro-tripartit (o pro-entesa) i els qui no, es que si el tripartit es mereix una altre oportunitat o no s'ha de demostrar amb fets. Amb els fets de l'acció de govern.

Molta gent no confia en Pepe Montilla. Altres, que també som molts, sí hi confiem. Així que a partir d'ara a treballar i a callar a aquells que pensen que el tripartit no es mereixia aquesta segona oportunitat.

Ara toquen els fets. Ànims i sort!

No hay comentarios: